Skigruppa søker trenere

Skigruppa er i vekst og vi søker etter trenere. Det kreves ingen forkunnskaper, da det om ønskelig blir gitt opplæring. Vi søker spesielt trenere til den minste gruppa 6 -10 år. Vi håper noen kunne ha lyst til å være med å skape et miljø for de unge skientusiastene. Og oppfordrer foreldre til å stille opp. Les mer utdypende i teksten under

NANSET SKI SØKERE TRENERE

Nanset ski er en skigruppe med ca. 120 medlemmer, hvor vi nå søker etter trenere for ulike grupper i barne- og ungdomsavdelingen. Klubben har eget kunstsnøanlegg på ca. 2,5km.

 

Barnegruppen (6-10 år)

Gruppen trener hver tirsdag kl. 17.30, og har normalt bestått av 10-15 barn. Treningen består i hovedsak av skilek og tekniske øvelser. Oppstart av treningen vil være uke 41, og varer normalt frem til påske.

Vi søker etter en trener som ønsker å jobbe med barn og gjerne har noe erfaring med langrenn (ikke noe krav om at man må ha vært aktiv langrennsløper).

Avtalt honorar per gjennomførte trening.

 

Yngre Ungdom (10-12 år) og Eldre Ungdom (13-18 år)

Vi har hovedtrenere til disse gruppene, men det er behov for trenerkapasitet i tillegg rundt disse gruppene.

Trenere for disse gruppene bør ha bakgrunn fra langrennssporten. Dersom du kunne tenke deg å bidra på disse partiene, så hører vi gjerne fra deg.

Avtalt honorar per gjennomførte trening.

 

Vennligst kontakt følgende personer på mobil/ sms eller epost, dersom du har mulighet og interesse av å bidra i ungdomsarbeidet i Nanset Ski;

Ragnar Pettersen, tlf 922 47 191, epost: ragnar.pettersen@gmail.com

Olav B Hamre, tlf 982 07 207, epost: olhamre@broadpark.no